PÅ EID KINO NO
 • Brillebjørn på bondegården

  Brillebjørn på bondegården

  Laurdag 24. mars kl. 12:00 - 15:00 blir det Gardsmoro utanfor Operahuset! Eid bondelag og Eid Fjordhestlag stiller med kjekke aktivitetar - her kan du kose med ein sau, prøvekøyre ein parkert traktor eller få deg ein ridetur! Eid bibliotek har ei flott utstilling med kjekke bøker som handlar om gard og dyr. Sjå meir informasjon på vårt Facebook- arrangement. Velkomen! 

   

  Kl. 13:00 og 15:00 kan du få med deg den heilt nye familiefilmen "Brillebjørn på bondegården". Dei minste borna sin favorittbjørn, Brillebjørn, tek spranget frå Barne- TV til filmlerretet, og tek dei aller minste med på eit spennande eventyr! 

   

  Brillebjørn og Lucy skal besøke bestemor og bestefar på garden. Her er det sauer, kyr, traktorar og mykje anna spennande. Men nokre gongar er ikkje alt like moro, og då er det godt at Brillebjørn har fantasimagi! Velkomen til ei koseleg stund for heile familien!

  lø 24 mar kl. 13:00 KJØP BILLETT
  lø 24 mar kl. 15:00 KJØP BILLETT
  on 28 mar kl. 16:00 KJØP BILLETT
  sø 01 apr kl. 16:00 KJØP BILLETT

 • Operasjon Mørkemann

  Operasjon Mørkemann

  Detektivbyrå nr. 2 har fått ei ny sak dei må løyse. I løpet av natta har det dukka opp mystiske hol i bakken, som gjer at sykkelen til Oliver blir øydelagt. Kven har laga desse hola, og kvifor? Leietrådane fører barnedetektivane Tiril og Oliver til Mørkemannen. For å kome til botnen av mysteriet må dei grave i fortida, ta i bruk sine aller beste triks og knep, vere snarrådige og bruke teknologien. 

   

  Operasjon Mørkemann er som ein spennande Sherlock Holmes- historie for heile familien, og har Noregspremiere 23. mars. 

  sø 25 mar kl. 17:30 KJØP BILLETT
  fr 30 mar kl. 16:00 KJØP BILLETT

 • Pacific Rim: Uprising

  Pacific Rim: Uprising

  Oppfølgaren til Guillermo del Toros "Pacific Rim"! 

   

  Ti år har gått sidan dei gigantiske Kaiju-monstra steig opp frå havet og la alle verdas storbyar i ruinar. Etter at dei blei utsletta av dei gigantiske Jaeger-robotane har situasjonen normalisert seg igjen. Men Jaeger-teamet kviler ikkje. Son av den legendariske Jaeger-piloten Stacker Pentecost, Jake Pentecost (John Boyega), blir mot sin vilje henta inn til å trene opp ein ny generasjon med Jaeger-kadettar. Undervegs i det som skulle vere eit rent rutineoppdrag, begynner noko å røre seg under havoverflata. 

   

  Eit storslått action-eventyr med John Boyega (Star Wars) og Scott Eastwood (Fast & Furious) i hovudrollane.

  sø 25 mar kl. 20:00 KJØP BILLETT
  lø 31 mar kl. 18:30 KJØP BILLETT

 • Ready Player One

  Ready Player One

  Skaparen av videospelet "Oasis" døyr, men han legg att ein video som utfordrar alle Oasis-spelarar til å finne eit påskeegg. Dette egget vil gje finnaren heile formuen til spel-skaparen. Wade Watts finn den fyrste ledetråden, og så startar racet...

  on 28 mar kl. 18:30 KJØP BILLETT
  fr 30 mar kl. 18:30 KJØP BILLETT

 • Første mann

  Første mann

  Ein ny film frå skaparane av "Sauen Shaun" og "Wallace og Grommit".

   

  Vi er i tidenes morgon, då forhistoriske vesen og hårete mammutar vandra på jorda. I "Første mann" møter vi steinaldermannen Døgg, som sammen med Gnøffe må samle stammen sin for å overvinne sin store fiende, Bhen og bronsealder-byen hans, og redde heimen deira. 

  to 29 mar kl. 16:00 KJØP BILLETT

 • Bjarne vil ikke på film

  Bjarne vil ikke på film

  Ei perle av ein dokumentarfilm - frå Oldedalen! 

   

  I filmen "Bjarne vil ikke på film" møter vi Bjarne Magnar Sunde (70), som bur i Oldedalen. Ideen til filmen kom då journaliststudenten Weronika Kinga Nitsch (36) flytta til Oldedalen og vart nabo med Bjarne. Hovudpersonen sjølv var bestemt på at han på ingen måte skulle filmast, derav tittelen, men Weronika gav seg ikkje. Resultatet har blitt ein 40 minutts dokumentarfilm om to veldig ulike menneske som etterkvart byrja å trivast veldig godt i lag.

   

  Weronika spør om liv og død, håp og draumar. Bjarne spør om hun ikkje ho snart kan halde opp. Men når kvinna bak kamera nektar å gje seg, oppstår eit samspel du sjelden har sett på film - fullt av absurditetar, varme, alvor og humor. Og stort sett berre ubesvarte spørsmål.

   

  to 29 mar kl. 18:30 KJØP BILLETT

 • Every Day

  Every Day

  Ein sjenert tenåring fell for ein person som forvandlast til ein ny person kvar dag...

   

  Every day fortel historia til den 16 år gamle jenta Rhiannon. Ho blir forelska i den mystiske "A" som kvar dag vaknar opp og lever heile dagen i ein ny kropp. Rhiannon og A føler ei heilt spesiell tiltrekning, og kvar dag kjenner dei på denne krafta for å finne kvarandre, utan å vite kva det neste møtet deira vil bringe med seg. Jo meir forelska dei blir i kvarandre, jo vanskelegare blir det å elske nokon som er ein annan person om 24 timar. Rhiannon og A kjem til slutt til eit punkt der dei må ta si vanskelegaste avgjerd nokon gong. 

   

  Every Day er basert på David Levithan si bestselgande bok, "Hver dag".

  lø 31 mar kl. 16:00 KJØP BILLETT

 • Tomb Raider

  Tomb Raider

  I dette actioneventyret følger vi Lara Croft på reisa for å løyse mysteriet rundt faren si forsvinning. Filmen er basert på videospelet "Tomb Raider".

   

  Lara Croft er ein sjølvstendig 21- åring, og dotter av ein eksentrisk eventyrar som forsvann når Lara knapt var blitt tenåring. Lara bur i dei kaotisk trendy gatene i Aust-London der ho arbeider som sykkelbud. Ho slit med å få endane til å møtast og til å møte opp på skolen. Sju år etter at faren forsvann rådar alle Lara til å gå vidare, men fast bestemt på å gå sin eigen veg nektar hun å innsjå og tru at faren verkeleg er borte. 

   

  Lara forstår ikkje heilt sjølv kva det er som driv henne til å prøve å løyse denne gåta rundt faren sin mystiske død. Stikk i strid med faren sine siste ynskjer bestemmer ho seg for å etterlate alt ho har i London, og oppsøkje faren sin siste destinasjon. Turen går til ei grav på ei mystisk øy ein stad utanfor Japan. Ho reiser kun bevæpna med sitt skarpe sinn, si blinde tru og staheit. Det blir ei lang og farleg reise, men dersom ho overlever ferda kan ho fortene namnet Tomb Raider. 

  sø 01 apr kl. 18:30 KJØP BILLETT