PÅ EID KINO NO
 • Petter Kanin

  Petter Kanin

  Ein heilt ny spelefim om Beatrix Potter sin kjende barnebokfigur, Petter Kanin!

   

  Få barnebokfigurar er så sjarmernede som dei vi finn i Beatrix Potter sitt univers. No er historien om eventyrlystne Petter Kanin her i ein helt ny versjon, der animasjon og liveaction blandast! Ein fin film for både store og små. 

  sø 25 feb kl. 17:30 KJØP BILLETT

 • Norske byggeklosser

  Norske byggeklosser

  Ein komedie om kva som skjer når draumen om eigen bolig blir eit overveldande kaos.

   

  Merete og Jens, et par i tredveåra, har endeleg lukka med seg når dei heilt uventa arvar eit hus. Etter altfor mange år i sokkelleilegheita hos den temmeleg eksentriske mora til Jens, er dei overmodne for noko eige. No har dei sjansen til å få det dei drøymer om - eit hus med hage før dei får born. Dei må nok pusse opp litt, men kor vanskeleg kan dét vere, liksom?

   

  Oppussingskomedien er ein ny norsk komedie, inspirert av den norske klassikaren frå 1972, om alle situasjonane som oppstår når evner og omstende ikkje nødvendigvis matchar ambisjonane. I hovudrollane som Merete og Jens finn vi Ine Jansen og Anders Baasmo Christiansen, medan Atle Antonsen kan skrive seg for heile 11 roller i løpet av filmen. 

  sø 25 feb kl. 20:00 KJØP BILLETT
  to 01 mar kl. 19:00 KJØP BILLETT

 • Første mann

  Første mann

  Ein ny film frå skaparane av "Sauen Shaun" og "Wallace og Grommit".

   

  Vi er i tidenes morgon, då forhistoriske vesen og hårete mammutar vandra på jorda. I "Første mann" møter vi steinaldermannen Døgg, som sammen med Gnøffe må samle stammen sin for å overvinne sin store fiende, Bhen og bronsealder-byen hans, og redde heimen deira. 

  fr 02 mar kl. 18:00 KJØP BILLETT
  sø 04 mar kl. 17:30 KJØP BILLETT

 • Black Panther

  Black Panther

  Vi møter T'Challa som returnerer heim til ein isolert teknologisk avansert afrikansk nasjon for å overta trona og ta sin rettmessige plass som konge, etter at far han, Kongen av Wakanda, er død. 

   

  Då ein mektig gamal fiende vender tilbake, blir T'Challa sine evner som konge - og Black Panther - sett på prøve. Han blir dratt inn i ein formidabel konflikt som set Wakanda og skjebna til heile verda i fare. Stilt ovanfor forræderi og fare må den unge kongen samle alle sine allierte, og sleppe Black Panther si fulle kraft fri for å beseire fiendar og syte for folket sin sikkerheit og livsstil. 

  fr 02 mar kl. 20:30 KJØP BILLETT
  sø 04 mar kl. 20:00 KJØP BILLETT