PÅ EID KINO NO
 • Transformers: The Last Knight

  Transformers: The Last Knight

  Transformes har kjempet en bitter kamp mot sine fiender, Decepticons, i en årrekke på Jorda. Men Transformers har vært til stede på kloden mye lenger enn vi mennesker har visst om. Optimus Prime har dratt ut på en lang reise ut i rommet for å finne ut mer om sitt opphav. I hans fravær har en krig brutt ut mellom mennesker og Transformers - en konflikt som kan føre til planetens undergang. For å stoppe dette må Cade Yeager (Mark Wahlberg) alliere seg med Bumblebee og Isabela, en ung, foreldreløs jente, og spore opp de som sitter med nøkkelen til å redde Jorda før det er for sent. Et storslått nytt kapittel i Transformers-sagaen med regi av Michael Bay.

  to 29 jun kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • Grusomme meg 3

  Grusomme meg 3

  Gru forsøker å sjonglere familielivet med agenttilværelsen. Det blir ikke lettere av at hans ukjente tvillingbror, Drew, plutselig dukker opp fra ingensteds. I tillegg har Gru en ny utfordrer i 80-tallsskurken Benjamin Bratt.

  fr 30 jun kl. 18:00 KJØP BILLETT
  sø 02 jul kl. 17:30 KJØP BILLETT
  fr 07 jul kl. 18:00 KJØP BILLETT
  sø 09 jul kl. 17:30 KJØP BILLETT

 • The House

  The House

  En far overbeviser kompisene sine til å starte et illegalt casino i kjelleren hans, etter at han og kona bruker opp datterens college fond.

  fr 30 jun kl. 20:30 KJØP BILLETT
  sø 02 jul kl. 20:00 KJØP BILLETT