PÅ EID KINO NO
 • Disney Tomorrowland: A World Beyond

  Disney Tomorrowland: A World Beyond

  Fra Disney kommer den to ganger Oscar-vinnende Brad Bird med et medrivende og mystisk eventyr i "Disney Tomorrowland - A World Beyond," med Oscar-vinneren George Clooney i hovedrollen.

  sø 24 mai kl. 20:00 KJØP BILLETT
  to 28 mai kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • Jordens salt

  Jordens salt

  DAGKINO tysdag 26. mai kl 12.00

  I over 40 år har den brasilianske fotografen Sebastião Salgado reist rundt i verden og tatt bilder av konflikter, menneskelig lidelse og naturens skjønnhet.

  ti 26 mai kl. 12:00 KJØP BILLETT

 • San Andreas (3D)

  San Andreas (3D)

  Actionthriller med Dwayne Johnson.

  fr 29 mai kl. 20:00 KJØP BILLETT
  sø 31 mai kl. 20:00 KJØP BILLETT
  to 04 jun kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • Spy

  Spy

  Susan (Melissa McCarthy) er en sjenert CIA-analytiker som tar et spesielt oppdrag for å hjelpe en feltagent i trøbbel. Ved å bruke vanvittige identiteter og fancy spion-gadgets, forsøker hun å infiltrere den skyggefulle verden til en forlokkende, men farlig våpenforhandler. Hun etterlater seg en sti av kaos på kryss og tvers av hele Europa for å finne et stjålet atomvåpen.

   

  fr 05 jun kl. 20:30 KJØP BILLETT
  sø 07 jun kl. 20:00 KJØP BILLETT
  to 11 jun kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • Det elleville nøttekuppet

  Det elleville nøttekuppet

  Vinteren nærmer seg med stormskritt og alle dyrene i parken samarbeider om å fylle matlageret før vinteren. Mattilgangen er dårlig og de forbereder seg på å møte vinteren sultne. Men en dag snubler ekornet Egon over en hel butikk fylt av deilige nøtter. Nå må han overbevise de andre om å bli med og rane butikklageret. Men en gjeng slue bankranere bruker allerede butikken som skalesjul for sine lyssky operasjoner og de er IKKE interesserte i å dele lokalene sine med en gjeng gnagere.

  sø 07 jun kl. 17:30 KJØP BILLETT
  sø 14 jun kl. 17:30 KJØP BILLETT