PÅ EID KINO NO
 • Kingsman: The Secret Service

  Kingsman: The Secret Service

  KINGSMAN: THE SECRET SERVICE er regissert av Matthew Vaughn (X-Men: First Class) og forteller historien om en superhemmelig spionorganisasjon som rekrutterer en helt vanlig, men lovende tenåring inn i byråets knallharde treningsprogram. Dette, på samme tid som man oppdager en global trussel fra en forskrudd hacker.

  Med bl.a. Samuel L. Jackson, Colin Firth, Michael Caine, Taron Egerton og Bjørn Floberg i rollene.

  to 05 mar kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • SvampeBob Firkant Filmen (3D)

  SvampeBob Firkant Filmen (3D)

  SvampeBob Firkant er tilbake i denne sprø animasjonsfilmen basert på den populære Nickelodeon-serien. Denne gangen tar han og kompisene en tur over i vår verden.

   

  fr 06 mar kl. 18:00 KJØP BILLETT
  sø 08 mar kl. 17:30 KJØP BILLETT

 • Kvinner i for store herreskjorter

  Kvinner i for store herreskjorter

  Den noe forknytte litteraturstudenten Sigrid blir hodestups forelsket i den tyve år eldre og anerkjente forfatteren Kåre Tryvle. Det er et skjellsettende møte hvor de finner seg selv mer enn de finner hverandre. Trine er en utagerende kunstner som står foran sitt store gjennombrudd, derfor passer det svært dårlig at hun er høygravid med en fraværende kurator. Heldigvis møter Trine den staute trelastarbeideren Agnes (63), som tror hun snart skal dø og derfor vil kontakte sin bortadopterte sønn.

  fr 06 mar kl. 20:30 KJØP BILLETT
  sø 08 mar kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • Eventyret om Askepott

  Eventyret om Askepott

  Historien om Askepott følger skjebnen til unge Ella (Lily James) og hennes far, som gifter seg på nytt etter dødsfallet til Ellas mor. Ivrig etter å støtte sin kjærlige far ønsker Ella sin nye stemor (Cate Blanchett) og hennes døtre Anastasia (Holliday Grainger) og Drizella (Sophie McShera) varmt velkommen inn i familien.

  fr 13 mar kl. 18:00 KJØP BILLETT
  sø 15 mar kl. 17:30 KJØP BILLETT

 • Focus

  Focus

  Will Smith og Margot Robbie i romantisk drama fra regissørene bak Crazy, Stupid, Love. En profesjonell svindler tar en attraktiv kvinne under sine vinger, men ting blir komplisert når de innleder et forhold.

  fr 13 mar kl. 20:30 KJØP BILLETT
  sø 15 mar kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • Hjem (3D)

  Hjem (3D)

  En gruppe romvesener søker tilflukt fra deres fiender ved å gjemme seg på jorden.

   

  fr 20 mar kl. 18:00 KJØP BILLETT
  sø 22 mar kl. 17:30 KJØP BILLETT