PÅ EID KINO NO
 • Skjønnheten og udyret, norsk tale

  Skjønnheten og udyret, norsk tale

  Premiere 17. mars.

  Dette er historien og karakterene publikum kjenner så godt og er så glade i. Nå kommer den til live i den spektakulære live-action versjonen av Disneys animerte klassiker "Skjønnheten og Udyret".

  sø 26 mar kl. 17:30 KJØP BILLETT

 • Life

  Life

  Et forskningscrew på seks medlemmer på en internasjonal romstasjon får i oppdrag å studere en organisme fra Mars. De gleder seg over å ha funnet liv på den røde planeten, men etter hvert som de innser hva de egentlig har fått ombord begynner frykten å spre seg. Sci-fi-thriller med Ryan Reynolds, Rebecca Ferguson og Jake Gyllenhaal. Regi av Daniel Espinosa.

  sø 26 mar kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • Skjønnheten og udyret, engelsk/orig. tale

  Skjønnheten og udyret, engelsk/orig. tale

  Dette er historien og karakterene publikum kjenner så godt og er så glade i. Nå kommer den til live i den spektakulære live-action versjonen av Disneys animerte klassiker "Skjønnheten og Udyret".

  to 30 mar kl. 19:00 KJØP BILLETT
  fr 07 apr kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • Smurfene: Den hemmelige landsbyen

  Smurfene: Den hemmelige landsbyen

  Smurfene er tilbake i en helt ny helanimert film for hele familien. Smurfeline føler seg alene fordi hun er den eneste smurfen i landsbyen som ikke har en klart definert oppgave i livet - utover å være en jentesmurf. En dag mens hun og de tre vennene, Klønesmurf, Heftigsmurf og Brillesmurf, er på oppdagelsesferd ute i skogen, gjør Smurfeline et mystisk funn som tyder på at det finnes flere smurfer der ute. 

  fr 31 mar kl. 18:00 KJØP BILLETT
  sø 02 apr kl. 17:30 KJØP BILLETT
  ma 10 apr kl. 17:30 KJØP BILLETT

 • Ghost in the Shell

  Ghost in the Shell

  En kyboragent forsøker å stanse en hacker som truer med å ødelegge verdensordenen. Live action-versjon av det verdenskjente manga-og animefenomenet, med Scarlett Johansson i hovedrollen.

  fr 31 mar kl. 20:30 KJØP BILLETT
  sø 02 apr kl. 20:00 KJØP BILLETT
  to 06 apr kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • Gråtass redder gården

  Gråtass redder gården

  Vil Gråtass og Gustav klare å redde gården?

  Goggens lille gård står i fare for å bli slukt av kommunens motorveiplaner.

  Gråtass og Gustav får ideen om lage et gigantisk speil som reflekterer solens stråler, i håp om at jorden skal bli fruktbar på en åker til. Da blir det nemlig nok dyrkbar mark til at veien må legges utenom.

  Vil våre venner klare å redde gården?

  fr 07 apr kl. 18:00 KJØP BILLETT
  sø 09 apr kl. 17:30 KJØP BILLETT

 • A United Kingdom

  A United Kingdom

  A United Kingdom er basert på den sanne og fantastiske kjærlighetshistorien til afrikanske Seretse Khama og engelske Ruth Williams. Khama var tronarving til landet som nå er Botswana. I 1948 giftet de seg og trosset dermed sine familier, den britiske kolonimakten og ikke minst nabolandet Sør-Afrika som samtidig innførte apartheid.

  sø 09 apr kl. 20:00 KJØP BILLETT
  ma 10 apr kl. 20:00 KJØP BILLETT
  sø 16 apr kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • The Boss Baby

  The Boss Baby

  Fra DreamWorks Animation, kommer nå filmen om en ganske så uvanlig baby. -Han går med dress og stresskoffert, og har både stemmen og oppførselen til en voksen mann.

   

  on 12 apr kl. 18:00 KJØP BILLETT
  fr 14 apr kl. 18:00 KJØP BILLETT
  sø 16 apr kl. 17:30 KJØP BILLETT

 • Fast & Furious 8

  Fast & Furious 8

  Dom Toretto og resten av crewet har trukket seg tilbake for å leve et normalt liv. Men en mystisk kvinne lokker Dom over på sin side og snart står tidligere venner mot hverandre.

  on 12 apr kl. 20:30 KJØP BILLETT
  to 13 apr kl. 20:30 KJØP BILLETT

 • Bamse og heksens datter

  Bamse og heksens datter

  Krøsus Sork finner gull i bevernes dam. For å rive dammen og få gullet for seg selv lurer han heksens datter Lova til å trylle bort Bamse. Når Bamse er borte er det opp til alle barn å stoppe Krøsus - men for å klare det må alle legge fra seg sine uenigheter og jobbe sammen..

  fr 21 apr kl. 18:00 KJØP BILLETT
  sø 23 apr kl. 17:30 KJØP BILLETT