PÅ EID KINO NO
 • Glassdukkene

  Glassdukkene

  Thriller fra Kautokeino-opprøret- og Veiviseren-regissør Nils Gaup, innrammet av unik nordnorsk natur. Glassdukkene er første del av filmtrilogien om kriminaletterforsker Aslak Eira, med Stig Henrik Hoff og Lena Kristin Ellingsen.

  to 24 apr kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • Doktor Proktors prompepulver

  Doktor Proktors prompepulver

  Hvor langt kan en vellykket promp få deg? Fører den bare til en god latter, eller kan den til og med gi deg internasjonal anerkjennelse?

  Den temmelig gale Doktor Proktor har ved et uhell funnet opp verdens kraftigste prompepulver. Når to av barna i nabolaget hans en dag kommer på uventet besøk, starter en fortelling om et uvanlig vennskap og et ellevilt forretningsprosjekt. Flinke Lise med museflettene og bittelille Bulle med det knallrøde håret bestemmer seg nemlig for å hjelpe Proktor med å få prompepulveret ut i verden. Men det er et farefullt eventyr de tre legger ut på, for den rike og onde herr Thrane og de ekle sønnene hans er villig til å gjøre hva som helst for å få tak i prompepulveret.

  fr 25 apr kl. 18:00 KJØP BILLETT
  sø 27 apr kl. 17:30 KJØP BILLETT

 • The Amazing Spider-Man 2 (3D)

  The Amazing Spider-Man 2 (3D)

  I "The Amazing Spider-Man 2" følger vi Peter Parker (Andrew Garfield) videre idet han møter sine farligste fiender hittil.

  fr 25 apr kl. 20:30 KJØP BILLETT
  sø 27 apr kl. 20:00 KJØP BILLETT
  to 01 mai kl. 20:00 KJØP BILLETT
  fr 02 mai kl. 20:30 KJØP BILLETT
  sø 04 mai kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • Ta meg med (DAGkino april)

  Ta meg med (DAGkino april)

  "Ta meg med" er en romantisk kinomusikal basert på Jan Eggum og Halvdan Sivertsens sanger, med handling lagt til en bygård i Oslo og med Frank Kjosås, Marion Ravn, Haddy Njie, Magnus Grønneberg og Kjersti Elvik på rollelisten.

  on 30 apr kl. 12:00 KJØP BILLETT

 • Natt til 17.

  Natt til 17.

  15-åringene Sam og Amir har bestemt seg for at denne kvelden skal bli legendarisk. Gutta har kjent hverandre hele livet og ser på hverandre som brødre, men i løpet av det neste døgnet forandres alt. Amir vil ha tilbake sin eks-kjæreste Thea, men det han ikke vet, er at bestekompisen Sam er i ferd med å bli sammen med henne. Når gutta finner ut at de begge to er forelsket i samme jente, slår det gnist til en tilsynelatende uløselig konflikt dem imellom, som bare akselererer utover kvelden og natta. Kan Sam og Amir tilgi hverandre, eller er dette slutten på vennskapet deres?

   

  to 08 mai kl. 20:00 KJØP BILLETT
  to 15 mai kl. 20:00 KJØP BILLETT
  fr 16 mai kl. 20:30 KJØP BILLETT