PÅ EID KINO NO
 • Syng (3D)

  Syng (3D)

  Skaperne av Minions og Grusomme meg er tilbake med en ny animasjonsfilm! Koalabjørnen Buster forsøker å redde teateret sitt ved å arrangere tidenes største sangkonkurranse. Sjarmbomben "Sing" er fullpakket med 85 hitlåter og en rekke morsomme karakterer.

  sø 04 des kl. 17:30 KJØP BILLETT
  fr 09 des kl. 17:30 KJØP BILLETT

 • The Accountant

  The Accountant

  Christian Wolff (Ben Affleck) er et mattegeni, med mer følelser for tall enn for mennesker. Bak fasaden som ansatt av et lite selskap, jobber han som frilans regnskapsfører for noen av verdens farligste kriminelle miljøer.

  sø 04 des kl. 20:00 KJØP BILLETT
  on 07 des kl. 19:00 KJØP BILLETT

 • Arrival

  Arrival

  Språkekseperten Louise Banks (Amy Adams) hentes inn av myndighetene etter at en rekke utenomjordiske farkoster lander rundt omkring på Jorda. Vesnene forsøker å kommunisere noe, men ingen forstår hva. Louise må forsøke å finne ut om de er fredelig eller fiendtlig innstilt før tiden renner ut. En ny spennende og visuelt flott film av Denis Villeneuve ("Prisoners", "Sicario").

  fr 09 des kl. 20:00 KJØP BILLETT
  sø 11 des kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • Snekker Andersen og Julenissen

  Snekker Andersen og Julenissen

  Snekker Andersen elsker julen mer enn noen annen høytid, og han gjør alt for at familien hvert år skal oppleve ordentlig jul. - Og det viktigste med julen er jo som kjent besøket av selveste Julenissen! Men denne julen går ikke helt som planlagt: Snekker Andersen, iført fullt nissekostyme, sklir på holka og etter en heidundrende kjelketur krasjer han med den ekte Julenissen. De to bestemmer seg for å gjøre et bytte. Jeg går til dine barn og du går til mine. Nissefamilien har aldri før hatt besøk av en ekte snekker, og familien Andersen har aldri før hatt besøk av den ekte Julenissen...

  sø 11 des kl. 17:30 KJØP BILLETT
  fr 16 des kl. 18:00 KJØP BILLETT
  sø 18 des kl. 17:30 KJØP BILLETT

 • Rogue One: A Star Wars Story (3D)

  Rogue One: A Star Wars Story (3D)

  Rogue One: A Star Wars Story, er den første av flere nye frittstående Star Wars- filmer fra Lucasfilm. Den forteller historien om hvordan en gruppe usannsynlige helter går sammen for å gjennomføre det dristige og tilsynelatende umulig oppdraget; å stjele planene for det ultimate masseødeleggelsesvåpenet.

  to 15 des kl. 20:00 KJØP BILLETT
  fr 16 des kl. 20:00 KJØP BILLETT
  sø 18 des kl. 19:30 KJØP BILLETT
  to 22 des kl. 19:00 KJØP BILLETT

 • Dyrene i Hakkebakkeskogen

  Dyrene i Hakkebakkeskogen

  Dyrene i Hakkebakkeskogen er basert på Thorbjørn Egners klassiker med samme navn.

  ma 26 des kl. 15:00 KJØP BILLETT
  ma 26 des kl. 17:00 KJØP BILLETT

 • Marcus & Martinus - Sammen om drømmen

  Marcus & Martinus - Sammen om drømmen

  Tenåringsidolene Marcus & Martinus har de siste årene tatt Norge med storm, og nå kommer kinodokumentaren om guttene fra Trofors.

  fr 20 jan kl. 18:00 KJØP BILLETT

 • Fifty Shades Darker

  Fifty Shades Darker

  Christian kjemper mot sine indre demoner, mens Anastasia må konfrontere sjalusien hun føler overfor kvinnene som kom før henne.

  fr 10 feb kl. 20:30 KJØP BILLETT