PÅ EID KINO NO
 • Inferno

  Inferno

  Tom Hanks er tilbake som gåteknekkeren Robert Langdon i denne tredje filmatiseringen av Dan Browns ("Da Vinci-koden") spenningsromaner. Landon våkner opp med hukommelsestap på et sykehus i Roma, etter å ha vært utsatt for et attentat. Mens han forsøker å nøste opp i hva som har skjedd, kommer han på sporet av en eksentrisk vitenskapsmann som har planet om å utrydde halve Jordens befolkning med et virus.

  fr 21 okt kl. 20:30 KJØP BILLETT
  sø 23 okt kl. 20:00 KJØP BILLETT
  on 26 okt kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • Trolls

  Trolls

  Til høsten blir vi endelig kjent med DreamWorks Animation sine nyeste skapninger, nemlig TROLLS! Det er et fargesprakende, eventyrlig og musikalsk univers vi treffer på, som er laget av skaperne av SHREK.

  I hovedrollene møter vi Poppy (Anna Kendrick) som den optimistiske lederen av Trollene, og hennes motpol, Branch (Justin Timberlake). Sammen legger de to ut på et eventyr som tar dem langt utenfor den verdenen de noensinne har kjent.

  sø 23 okt kl. 17:30 KJØP BILLETT

 • Børning 2

  Børning 2

  Oppfølger til suksessen BØRNING!

  Da Roy Gundersen slipper ut av fengsel etter to år, for å ha deltatt i et ulovlig gatebilløp, er han fast bestemt på å få livet sitt tilbake på skinner. Han har nådd bunnen, slått konkurs, og i et forsøk på å forbedre livet sitt og være en god rollemodell for datteren Nina, begynner han å jobbe på en bensinstasjon.

   

  to 27 okt kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • Jack Reacher

  Jack Reacher

  Jack Reacher (Tom Cruise) returnerer til sitt gamle hovedkvarter, hvor han oppdager at han er blitt beskyldt for et 16 år gammelt drap.

  fr 28 okt kl. 20:30 KJØP BILLETT
  sø 30 okt kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • Kongens Nei

  Kongens Nei

  Kongens Nei handler om de tre dramatiske døgnene i april 1940, hvor den norske kongen får et ufattelig ultimatum av den tyske krigsmakten: Overgivelse eller døden.
  Med tyske fly og soldater i hælene tvinges kongefamilien på flukt. De bestemmer seg for å skille lag uten å vite om de noensinne vil se hverandre igjen. Kronprinsesse Märtha reiser med barna til Sverige, mens kong Haakon og kronprins Olav blir igjen i Norge for å fortsette kampen.
  Etter tre døgns desperat flukt, fatter kong Haakon sin endelige beslutning. Han nekter å kapitulere selv om dette kan koste både ham selv, hans familie, og mange uskyldige nordmenn livet.

  ma 31 okt kl. 12:00 KJØP BILLETT
  lø 05 nov kl. 17:30 KJØP BILLETT

 • Snekker Andersen og Julenissen

  Snekker Andersen og Julenissen

  Snekker Andersen elsker julen mer enn noen annen høytid, og han gjør alt for at familien hvert år skal oppleve ordentlig jul. - Og det viktigste med julen er jo som kjent besøket av selveste Julenissen! Men denne julen går ikke helt som planlagt: Snekker Andersen, iført fullt nissekostyme, sklir på holka og etter en heidundrende kjelketur krasjer han med den ekte Julenissen. De to bestemmer seg for å gjøre et bytte. Jeg går til dine barn og du går til mine. Nissefamilien har aldri før hatt besøk av en ekte snekker, og familien Andersen har aldri før hatt besøk av den ekte Julenissen...

  lø 05 nov kl. 11:00 KJØP BILLETT
  sø 13 nov kl. 17:30 KJØP BILLETT
  fr 18 nov kl. 18:00 KJØP BILLETT
  sø 20 nov kl. 17:30 KJØP BILLETT

 • Bridget Jones' Baby - DEN STORE KINODAGEN 1/2 pris!

  Bridget Jones' Baby - DEN STORE KINODAGEN 1/2 pris!

  Bridget Jones er tilbake! Og som vanlig er livet hennes fullt av komplikasjoner. Det sies at alle gode ting er tre, men det er ikke så enkelt å være Bridget når hun både har følelser for eksen Mark Darcy, så vel som kjekkasen Jack, som hun akkurat har møtt. I alle fall ikke når det viser seg at Bridget venter barn med en av dem. Hadde hun bare visst hvem av dem det er.

  lø 05 nov kl. 15:00 KJØP BILLETT

 • Florence Foster Jenkins

  Florence Foster Jenkins

  Florence Foster Jenkins var en amerikansk sopran som ble kjent for sin komplette og fullstendig mangel på sangstemme.

   

   

  fr 11 nov kl. 20:30 KJØP BILLETT
  sø 13 nov kl. 20:00 KJØP BILLETT
  to 17 nov kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • Gubben og Katten - Tidenes gladeste jul

  Gubben og Katten - Tidenes gladeste jul

  Gubben Pettersen og Katten Findus har gledet seg lenge til jul og alt tilsier at det skal bli helt perfekt.

  Men når Pettersen havner utfor en ulykke, må Findus klekke ut en plan for å få gjennomført den julefeiringen de hadde ønsket seg.

  fr 25 nov kl. 18:00 KJØP BILLETT
  sø 27 nov kl. 17:30 KJØP BILLETT

 • Marcus & Martinus - Sammen om drømmen

  Marcus & Martinus - Sammen om drømmen

  Tenåringsidolene Marcus & Martinus har de siste årene tatt Norge med storm, og nå kommer kinodokumentaren om guttene fra Trofors.

  fr 20 jan kl. 18:00 KJØP BILLETT