PÅ EID KINO NO
 • Kongens Nei

  Kongens Nei

  Kongens Nei handler om de tre dramatiske døgnene i april 1940, hvor den norske kongen får et ufattelig ultimatum av den tyske krigsmakten: Overgivelse eller døden.
  Med tyske fly og soldater i hælene tvinges kongefamilien på flukt. De bestemmer seg for å skille lag uten å vite om de noensinne vil se hverandre igjen. Kronprinsesse Märtha reiser med barna til Sverige, mens kong Haakon og kronprins Olav blir igjen i Norge for å fortsette kampen.
  Etter tre døgns desperat flukt, fatter kong Haakon sin endelige beslutning. Han nekter å kapitulere selv om dette kan koste både ham selv, hans familie, og mange uskyldige nordmenn livet.

  sø 02 okt kl. 14:30 KJØP BILLETT
  sø 09 okt kl. 20:00 KJØP BILLETT
  on 12 okt kl. 20:00 KJØP BILLETT
  ma 31 okt kl. 12:00 KJØP BILLETT

 • Peter og Dragen

  Peter og Dragen

  I mange år har den gamle treskjærereren Mr. Meacham (Robert Redford) gledet lokale barn med sine historier om den voldsomme dragen som ligger dypt inne i skogen i Pacific Northwest.

  sø 02 okt kl. 17:30 KJØP BILLETT

 • The Magnificent Seven

  The Magnificent Seven

  Syv menn i gamle Westen går sammen om å hjelpe en fattig landsby mot en gjeng barbariske tyver.

  sø 02 okt kl. 20:30 KJØP BILLETT

 • Miss Peregrines Home for Peculiar Children

  Miss Peregrines Home for Peculiar Children

  Fra den visjonære regissøren Tim Burton, og basert på den bestselgende romanen, kommer en uforglemmelig og spennende fortelling. Seksten år gamle Jake følger spor som tar ham til en mystisk øy, der han oppdager de falleferdige ruinene av Miss Peregrine's Home for Peculiar Children. Når Jake utforsker de forlatte soverommene og gangene, oppdager han at dets tidligere beboere var langt mer enn særegne; de eide utrolige krefter. Og de kan fortsatt være i live.

  to 06 okt kl. 19:00 KJØP BILLETT

 • Storkene

  Storkene

  Fra skaperne av "Legofilmen"! En morsom animasjonsfilm for hele familien!

  Storker leverer babyer... eller de pleide iallefall å gjøre det. Nå leverer de pakker for et globalt Internett-selskap. Junior, selskapets fremste "leverings-stork", er på randen til å bli forfremmet da han ved et uhell aktiverer "babylagemaskinen", som produserer en skjønn og helt uautorisert jentebaby.

  sø 09 okt kl. 17:30 KJØP BILLETT
  fr 14 okt kl. 18:00 KJØP BILLETT
  sø 16 okt kl. 17:30 KJØP BILLETT

 • Børning 2

  Børning 2

  Oppfølger til suksessen BØRNING!

  Da Roy Gundersen slipper ut av fengsel etter to år, for å ha deltatt i et ulovlig gatebilløp, er han fast bestemt på å få livet sitt tilbake på skinner. Han har nådd bunnen, slått konkurs, og i et forsøk på å forbedre livet sitt og være en god rollemodell for datteren Nina, begynner han å jobbe på en bensinstasjon.

   

  fr 14 okt kl. 20:00 KJØP BILLETT
  sø 16 okt kl. 20:00 KJØP BILLETT