PÅ EID KINO NO
 • Bridge of Spies

  Bridge of Spies

  Filmen har premiere på norske kinoar 27. november

  BRIDGE OF SPIES er en fengslende thriller regissert av Steven Speilberg, som forteller den sanne og utrolige historien om forsikringsadvokaten James Donovan (Tom Hanks). Av CIA blir han satt på den umulige oppgaven om å forhandle om frigivelsen av en amerikansk pilot fanget på russisk jord, og havner dermed utilsiktet i sentrum av viktige hendelser under den kalde krigen.

  to 03 des kl. 20:00 KJØP BILLETT
  fr 11 des kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • Snoopy og Charlie Brown: Knøttene-Filmen (3D)

  Snoopy og Charlie Brown: Knøttene-Filmen (3D)

  Filmen har premiere på norske kinoar 4. desember

  Charlie Brown, Snoopy og resten av den sjarmerende Knøttene-gjengen gjør sin lerretsdebut, i det nyeste av 3D-teknologi. Snoopy, verdens mest elskede beagle - og flygeress - tar til vingene for å forfølge sin erkefiende "Den Røde Baron", -mens hans bestevenn, Charlie Brown, begynner sin egen episke reise.

  fr 04 des kl. 17:30 KJØP BILLETT
  sø 06 des kl. 17:30 KJØP BILLETT

 • Bølgen

  Bølgen

  Alarmen går ved skredsenteret i Geirangerfjorden! Raset geologene har fryktet er et faktum og en gigantisk flodbølge er på vei mot Geiranger. 


  Den erfarne geologen Kristian Eikjord (Kristoffer Joner) befinner seg plutselig midt i sitt livs verste mareritt. Han er splittet fra sin familie og det er 10 minutter til det fossende infernoet treffer. Det blir en livsviktig kamp mot klokken før de kraftigste naturkreftene Norge har sett treffer land.

  fr 04 des kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • The Hunger Games: Mockingjay Part 2

  The Hunger Games: Mockingjay Part 2

  Mens hele Panem rystes av total krig, står vi foran den endelige konfrontasjonen mellom Katniss og President Snow. Sammen med en gruppe av sine nærmeste venner og allierte, inkludert Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Claflin) og Peeta (Josh Hutcherson), setter Katniss og avdelingen fra Distrikt 13 livet på spill for å frigjøre hele Panem fra tyranniets grep.

  sø 06 des kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • Drone

  Drone

  Opplev innsiden av CIAs hemmelige dronekrig, fra dronepilotenes databunker til ofrene på bakken. Hvordan er det å leve under dronene? Hvordan er det å drepe med joystick? Se hvordan dronene forandrer krigføring, unge gamere blir rekruttert som dronepiloter og CIA setter standard for evig krig. Framtidens krigføring er her nå!

  to 10 des kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • Julekongen - Full rustning

  Julekongen - Full rustning

  Filmen har premiere på norske kinoar 13. november

  Ondskapen hersker i Ridderdalen og jula er avlyst. Bare familien Gran kan redde den. Uheldigvis. Dette er en helaftens komedie basert på den suksessfulle julekalenderen, fylt med humor, trolldom og sosialt kløneri.

  fr 11 des kl. 17:30 KJØP BILLETT
  sø 13 des kl. 17:30 KJØP BILLETT
  fr 18 des kl. 18:00 KJØP BILLETT
  sø 20 des kl. 17:30 KJØP BILLETT

 • Søsken til evig tid: Amerikareisa

  Søsken til evig tid: Amerikareisa

  Filmen har premiere på norske kinoar 13. november

  Søskenparet Magnar (75) og Oddny (72) har levd sammen på gården Kleiva i Sunnfjord hele sitt liv. De driver gården på tradisjonelt vis, som generasjoner før dem. Det er alt de ønsker å fortsette med - så lenge helsen holder. En vårdag kommer det et brev fra Amerika. Slektninger i Minnesota inviterer dem til å komme over dammen for å se hvor deres felles forfedre bosatte seg da de kom til USA på 1800-tallet. Skal Magnar og Oddny driste seg til å ta sjansen på nye opplevelser?

  sø 13 des kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • Star Wars: The Force Awakens (3D)

  Star Wars: The Force Awakens (3D)

  Filmen har verdenspremiere på norske kinoar 16. desember

  Den etterlengtede fortsettelsen av sagaen! Filmen er satt tretti år etter "Jediridderen vender tilbake" (1983).

  on 16 des kl. 20:00 KJØP BILLETT
  to 17 des kl. 20:00 KJØP BILLETT
  fr 18 des kl. 20:30 KJØP BILLETT
  sø 20 des kl. 20:00 KJØP BILLETT
  sø 27 des kl. 20:00 KJØP BILLETT