PÅ EID KINO NO
 • Løvekvinnen

  Løvekvinnen

  I en liten stasjonsby i Norge, en stjerneklar vinternatt i 1912, kommer det lille barnet Eva Arctander til verden. Hennes mor Ruth dør i barsel og faren Gustav sitter tilbake med et barn helt ulikt noe man har sett før: Hun er dekket av langt lyst hår over hele kroppen.

  to 01 sep kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • Oppdrag Dory

  Oppdrag Dory

  Disney Pixars "Oppdrag Dory" gjenforener vår alles favoritt; den glemsomme blå kirurgfisken, Dory, med vennene hennes Nemo og Marlin på søken etter svar om fortiden hennes. Hva husker hun? Hvem er foreldrene hennes? Og hvor lærte hun å snakke "hvalsk"? Oppdrag Dory svømmer inn til kinoene i Norge 26. august.

  fr 02 sep kl. 18:00 KJØP BILLETT
  sø 04 sep kl. 17:30 KJØP BILLETT

 • Magnus

  Magnus

  'Magnus' er historien om annerledesgutten som valgte å gå sin egen vei og ble verdensmester i sjakk bare 22 år gammel. Filmen følger ham tett i alle avgjørende øyeblikk fra han gjør sine første sjakktrekk, til han vinner verdensmesterskapet i Chennai i 2013.

  fr 02 sep kl. 20:30 KJØP BILLETT
  sø 04 sep kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • Gråtass gir gass

  Gråtass gir gass

  En dag Gråtass er ute i skogen for å hjelpe til med tømmerhogsten, faller et stort tre over ham! Han blir nesten totalvrak, og "hjertet" hans: den magiske tennpluggen, lyser svakere og svakere. For å redde sin bestevenn, skynder Gustav seg å flytte tennpluggen over i en annen motor. Gråtass våkner og oppdager til sin forskrekkelse at han er en glinsende, rød sportsbil! Men sjokket går raskt over da han innser hvor mye positiv oppmerksomhet han får. Det blir rally, fart og spenning når den stadig mer populære Gråtass stiller opp i billøp!

  Men Gustav savner den gode gamle traktoren. Vil Gråtass noensinne bli seg selv igjen?

  fr 09 sep kl. 18:00 KJØP BILLETT
  sø 11 sep kl. 17:30 KJØP BILLETT