PÅ EID KINO NO
 • Captain America: Civil War (3D)

  Captain America: Civil War (3D)

  I Marvel's "Captain America: Civil War? er det Steve Rogers som leder det nye Avengers-teamet som skal fortsette kampen for å beskytte menneskeheten.

  to 05 mai kl. 19:00 KJØP BILLETT
  to 12 mai kl. 19:00 KJØP BILLETT

 • Marnie - min hemmelige venninne

  Marnie - min hemmelige venninne

  Oscar-nominert animasjonsperle. 12 år gamle Anna er sendt til landsbygda for sommeren. I en villa ved vannet treffer hun Marnie. For alle andre i bygda er huset forlatt, men når Anna nærmer seg er det som om tiden stilles tilbake og huset fylles med liv. Anna og Marnie blir bestevenner, men en dag er hun plutselig borte. Hvem er egentlig Marnie?  

  fr 06 mai kl. 18:00 KJØP BILLETT
  sø 08 mai kl. 17:30 KJØP BILLETT

 • Mothers Day

  Mothers Day

  Stjernespekket komedie med Julia Roberts, Jennifer Aniston, Kate Hudson og Jason Sudeikis.

  Flere historier med forskjellige mødre krysser hverandre på morsdagen.

  En varm komedie som lokker frem både latter og tårer om tre generasjoner som møtes på morsdag. Det er bare noen få dager igjen til morsdag, og Sandy, Miranda, Jesse og Bradley planlegger på hver sin kant hvordan de skal tilbringe dagen: med en ny kjærlighet, en tapt kjærlighet - eller uten kjærlighet i det hele tatt. Uansett kommer dette til å bli en morsdag de ikke glemmer.

  fr 06 mai kl. 20:30 KJØP BILLETT
  sø 08 mai kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • Angry Birds Filmen (3D)

  Angry Birds Filmen (3D)

  Morsom animasjonsfilm for hele familien basert på det populære spillet. Red har problemer med å styre sinnet. Det blir ikke bedre når en gjeng med griser invaderer øya og stjeler alle eggene. Sammen med Chuck og Bomba må han forsøke å få tilbake eggene før det er for sent.

  fr 13 mai kl. 18:00 KJØP BILLETT

 • Bad Neighbours 2

  Bad Neighbours 2

  Det uheldige paret Kelly (Rose Byrne) og Mac (Seth Rogen) får nok en gang et studenthus som nabo. Denne gangen med en kvinnelig studentforening. Trodde du jenter var lettere å hanskes med enn gutter? Tro igjen! Med Zac Efron, Dave Franco, Chloë Grace Moretz og Selena Gomez.

  fr 13 mai kl. 20:30 KJØP BILLETT
  sø 15 mai kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • X-Men: Apocalypse

  X-Men: Apocalypse

  Apocalypse er den første og mest kraftfulle mutanten i Marvels X-Men-univers, og har siden sivilisasjonens opprinnelse blitt tilbedt som en gud for sine udødelige og uovervinnelige krefter.

  fr 20 mai kl. 20:30 KJØP BILLETT
  sø 22 mai kl. 20:00 KJØP BILLETT
  to 26 mai kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • Warcraft: The Beginning

  Warcraft: The Beginning

  Et episk actioneventyr basert på den populære spillserien. Menneskenes verden Azeroth står på randen av krig, idet den invadres av orker som flykter fra sin døende verden Draenor. En portal styrt av sort magi har åpnet seg mellom de to verdenene, og truer med å utslette all sivilasasjon i Azeroth. Menneskenes leder, Anduin Lothar, og orkenes hærfører, Durotan, kjemper på hver sin side av en krig som vil avgjøre fremtiden deres for alltid.

  fr 27 mai kl. 20:30 KJØP BILLETT
  sø 29 mai kl. 20:00 KJØP BILLETT
  to 02 jun kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • Den Lille Prinsen

  Den Lille Prinsen

  Basert på boken med samme navn. Fra regisssøren av Kung Fu Panda kommer DEN LILLE PRINSEN. En historie om vennskap, mot og å våge seg ut i det ukjente. En liten jente lever i en veldig voksen verden sammen med sin mor, som gjør alt hun kan for å forberede datteren på voksenlivet. Jenta blir etterhvert kjent med sin smågale nabo, Flyveren, som introduserer henne til en ny og spennende verden, full av eventyr og lek: den lille prinsens verden. Et univers hvor alt kan skje, om man våger å reise ut i det ukjente.

  fr 03 jun kl. 18:00 KJØP BILLETT
  sø 05 jun kl. 17:30 KJØP BILLETT

 • Et helt halvt år

  Et helt halvt år

  Filmen basert på suksessromanen "Et helt halvt år" (originalt: Me Before You).

  fr 03 jun kl. 20:30 KJØP BILLETT
  sø 05 jun kl. 20:00 KJØP BILLETT
  to 09 jun kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • Robinson Crusoe

  Robinson Crusoe

  Fra studio bak "Sammys eventyr".

  På en liten eksotisk øy bor Tirsdag, en utadvendt pappegøye, sammen sine rare dyrevenner i paradis. Men, Tirsdag klarer allikevel ikke slutte å drømme om å oppdage verden.

  sø 12 jun kl. 17:30 KJØP BILLETT