PÅ EID KINO NO
 • Hobbiten: Femhærerslaget (3D)

  Hobbiten: Femhærerslaget (3D)

  Norgespremiere!

  Den tredje og avsluttende filmen i Hobbiten-trilogien, bygget på den verdenskjente historien fra Ringenes Herre-forfatteren J.R.R. Tolkien.

  to 18 des kl. 19:30 KJØP BILLETT
  sø 21 des kl. 17:30 KJØP BILLETT

 • Karsten og Petras vidunderlige jul - november

  Karsten og Petras vidunderlige jul - november

  "Karsten og Petras vidunderlige jul" er en fargerik og fantasifull film basert på Tor Åge Bringsværd og Anne G. Holts populære bøker om de to 5-åringene og deres livlige og underfundige kosedyr frøken Kanin og Løveungen.

   

  fr 19 des kl. 18:00 KJØP BILLETT

 • Exodus: Gods and Kings (3D)

  Exodus: Gods and Kings (3D)

  Fra den anerkjente regissøren Ridley Scott (Gladiator, Prometheus) kommer det fantastiske eventyret "Exodus: Gods and Kings", -historien om en mann som hadde mot nok til å gå mot et helt rike. Historien om den rebelske lederen Moses (Christian Bale) som gjør opprør mot den egyptiske faraoen Ramses (Joel Edgerton), bringes til liv ved bruk av det siste innen visuelle effekter og 3D, og viser 600.000 slavers monumentale flukt fra Egypt og de grusomme møtene med de dødelige landeplager.

  fr 19 des kl. 20:00 KJØP BILLETT
  ti 30 des kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • Prosjekt Nordfjord

  Prosjekt Nordfjord

  Adventskino søndag 30. nov., 7., 14. og 21. des. kl 16.30

  Kvar søndag i adventstida inviterer Eid kino til framsyning av den flotte filmen om Nordfjord-naturen 

  produsert av glopparen Iver Heen Ask. Prosjekt Nordfjord er ein poetisk dokumentarfilm om Nordfjord-regionen. Filmen syner den spektakulære Nordfjord-naturen på sitt vakraste og styggaste, varmaste og kaldaste, med stjerneklare netter og tunge overskya dagar.

   

  sø 21 des kl. 16:30 KJØP BILLETT

 • Madagaskarpingvinene (3D)

  Madagaskarpingvinene (3D)

  Superspioner blir ikke født... de klekkes! Oppdag hemmelighetene bak de beste og morsomste pingvinene i hele spionbransjen: Skipper, Kowalski, Rico og Menig. Denne elitegruppen slår seg sammen med den hemmelige organisasjonen, Nordavinden, som ledes av Agent Hemmelig (Vi kunne ha fortalt deg hans virkelige navn, men da... ja du vet). Sammen må de stoppe den skurken Dr. Oktavius Blekk fra å ødelegge verden slik vi kjenner den!

   

  fr 26 des kl. 15:00 KJØP BILLETT
  ma 29 des kl. 17:00 KJØP BILLETT
  ti 30 des kl. 17:00 KJØP BILLETT

 • Hobbiten: Femhærerslaget (2D)

  Hobbiten: Femhærerslaget (2D)

  Den tredje og avsluttende filmen i Hobbiten-trilogien, bygget på den verdenskjente historien fra Ringenes Herre-forfatteren J.R.R. Tolkien.

   

  fr 26 des kl. 17:30 KJØP BILLETT
  lø 27 des kl. 18:30 KJØP BILLETT

 • The Imitation Game

  The Imitation Game

  Hodejegerne-regissør Morten Tyldums USA-debut med Benedict Cumberbatch og Keira Knightley, en dramatisk thriller om den brilliante vitenskapsmannen Alan Turings forsøk på løsning av Hitler-Tysklands Enigma-krypteringer under den andre verdenskrig.

  fr 26 des kl. 20:30 KJØP BILLETT
  ma 29 des kl. 19:30 KJØP BILLETT
  sø 04 jan kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • Tingeling og legenden om Drømmebeistet (3D)

  Tingeling og legenden om Drømmebeistet (3D)

  I "Legenden om Drømmebeistet" tar Tingeling og Disneyfeene oss med på et episk actioneventyr fylt av hjertevarme og sitrende spenning.

  fr 02 jan kl. 18:00 KJØP BILLETT
  sø 04 jan kl. 17:30 KJØP BILLETT