PÅ EID KINO NO
 • Bamse og heksens datter

  Bamse og heksens datter

  Krøsus Sork finner gull i bevernes dam. For å rive dammen og få gullet for seg selv lurer han heksens datter Lova til å trylle bort Bamse. Når Bamse er borte er det opp til alle barn å stoppe Krøsus - men for å klare det må alle legge fra seg sine uenigheter og jobbe sammen..

  fr 28 apr kl. 18:00 KJØP BILLETT
  sø 30 apr kl. 17:30 KJØP BILLETT

 • Guardians of the Galaxy Vol. 2

  Guardians of the Galaxy Vol. 2

  I Marvels Guardians of the Galaxy Vol 2, fortsetter eventyret mens teamet krysser kosmos, til tonene fra en fantastisk mikstape med helt ny musikk.

  fr 28 apr kl. 20:30 KJØP BILLETT
  sø 30 apr kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • Barndom

  Barndom

  Ny dokumentar fra Margreth Olin. Barndom er en vakker og poetisk film der vi får følge 1-7 åringene i Aurora barnehage på Nesodden gjennom ett år.

  "Ein film som foreldre med fordel burde sjå og drøfta saman med barna sine, og som sannsynlegvis vil engasjere og gleda begge generasjonar like mykje"
  Klassekampen - terningkast 5

  to 04 mai kl. 20:00 KJØP BILLETT
  to 11 mai kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • Richard Storken

  Richard Storken

  Den foreldreløse spurven Richard vokser opp i en storkefamilie, og tror derfor at han er en av dem. Når storkene trekker sørover til Afrika om høsten, må de forlate Richard, en liten spurv vil ikke overleve den lange reisen. Men Richard er en modig fyr, og bestemmer seg for å følge etter.

  fr 05 mai kl. 18:00 KJØP BILLETT
  sø 07 mai kl. 17:30 KJØP BILLETT
  fr 12 mai kl. 18:00 KJØP BILLETT
  sø 14 mai kl. 17:30 KJØP BILLETT

 • Manchester by the Sea

  Manchester by the Sea

  Kenneth Lonergans bejublede "Manchester by the Sea" er en av de store Oscar-favorittene foran neste års utdeling. Filmen har fått fem Golden Globe-nominasjoner, blant annet for Casey Afflecks fantastiske innsats i hovedrollen. Joe Chandler (Affleck) mister broren sin brått, og må vende tilbake til den lille hjembyen Manchester i Massachusetts. Der får han vite at han mot sin vilje er oppnevnt til verge for brorens tenåringssønn. Han må også ta et oppgjør med egne demoner fra fortiden, ikke minst den grufulle hendelsen som rammet ham og hans tidligere kone, Randi (Michelle Williams), noen år i forkant.

  fr 05 mai kl. 20:30 KJØP BILLETT
  sø 07 mai kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • King Arthur: Legend Of The Sword

  King Arthur: Legend Of The Sword

  Guy Ritchie har regien på dette actioneventyret, med Charlie Hunnam i rollen som King Arthur. Filmen er en ny versjon av den klassiske Excalibur myten, hvor vi ser Arthurs reise fra gaten til tronen.

  fr 12 mai kl. 20:30 KJØP BILLETT
  sø 14 mai kl. 20:00 KJØP BILLETT
  to 18 mai kl. 20:00 KJØP BILLETT

 • The Boss Baby

  The Boss Baby

  Fra DreamWorks Animation, kommer nå filmen om en ganske så uvanlig baby. -Han går med dress og stresskoffert, og har både stemmen og oppførselen til en voksen mann.

   

  fr 19 mai kl. 18:00 KJØP BILLETT