Tomb Raider
Norgespremiere: 16.03.2018
Originaltittel: Tomb Rider
Sjanger: Action Eventyr
Produsent: Graham King, Gary Barber
Nasjonalitet: USA
Språk: Engelsk
Produksjonsår: 2017
Distribusjon: SF Norge
Aldersgrense: Ventar på sensur

Tomb Raider

I dette actioneventyret følger vi Lara Croft på reisa for å løyse mysteriet rundt faren si forsvinning. Filmen er basert på videospelet "Tomb Raider".

 

Lara Croft er ein sjølvstendig 21- åring, og dotter av ein eksentrisk eventyrar som forsvann når Lara knapt var blitt tenåring. Lara bur i dei kaotisk trendy gatene i Aust-London der ho arbeider som sykkelbud. Ho slit med å få endane til å møtast og til å møte opp på skolen. Sju år etter at faren forsvann rådar alle Lara til å gå vidare, men fast bestemt på å gå sin eigen veg nektar hun å innsjå og tru at faren verkeleg er borte. 

 

Lara forstår ikkje heilt sjølv kva det er som driv henne til å prøve å løyse denne gåta rundt faren sin mystiske død. Stikk i strid med faren sine siste ynskjer bestemmer ho seg for å etterlate alt ho har i London, og oppsøkje faren sin siste destinasjon. Turen går til ei grav på ei mystisk øy ein stad utanfor Japan. Ho reiser kun bevæpna med sitt skarpe sinn, si blinde tru og staheit. Det blir ei lang og farleg reise, men dersom ho overlever ferda kan ho fortene namnet Tomb Raider. 


DATO TID PRIS SAL SENSUR BILLETT
sø 01 apr kl.18:30 100 Kinosal 12 år Kjp