PÅ KINO
 • $planDetail.title

  BABYkino: Tully

  Velkommen til BABYkino- visning av "Tully"! 

   

  Denne visninga er spesielt tilpassa for å kunne ta med seg babyen på kino. Filmen visast med dempa lyd og litt lys i salen, slik at det er enkelt å bevege seg rundt, og du kan ta med deg vogna eller bærestolen inn i salen. 

   

  Du som vil kome utan baby er sjølvsagt også velkomen! :) 

   

  Tully er ei moderne, varm og nesten rørande ærleg komedie om å vere mor i 2018. Marlo (Charlize Theron) er trebarnsmor, yngstemann er nyfødd og dagane er utmattande. Broren hennar er ein vellukka forretningsfyr som sit godt i det, og når han ser at Marlo treng hjelp (og søvn!) foreslår han å hyre inn ei barnepike. Det tek litt tid før Marlo venner seg til tanken, men snart knytast det eit unikt bånd mellom den slitne mora og den omsorgsfulle, overraskande og nokre gongar utfordrande unge barnepiken Tully (spelt av Mackenzie Davis).


  fr 22 jun
  kl. 11:00
 • $planDetail.title

  Kikis budservice

  Eit vakkert eventyr om ei ung heks på søken etter sin plass i verda!

   

  Når hekser fyller 13 år må dei flytte heimanfrå, bli sjølvstendige og finne ut av kva evner dei eigentleg har. Ein fullmånekveld klatrar Kiki opp på sopelimen sin, og saman med den snakkande katten Jiji reiser ho ut i den store verda som eit flygande  bud.

   

  Historia om den unge heksa Kiki er basert på ei populær japansk barnebok av Eiko Kadono. Med nydelege teikningar og engasjerende forteljarkunst er "Kikis budservice" ein av Studio Ghibli sine mest folkekjære filmar. Filmen er regissert av Hayao Miyazaki - ein av grunnleggarane av Studio Ghibli og mannen bak meisterverk som "Min nabo Totoro", "Chihiro og heksene" og "Ponyo på klippen ved havet".


  fr 22 jun
  sø 24 jun
  kl. 18:00
  kl. 17:30
 • $planDetail.title

  Ocean's 8

  Vinden har snudd! Det er ein helt ny "Ocean's" når ei gruppe kvinner går saman for å planlegge og utføre det ultimate kuppet i New York.

   

  Fem år, åtte månadar og tolv dagar.. det er så lenge Debbie Ocean (Sandra Bullock) har brukt på å planlegge det største ranet i livet hennar. Ho veit akkurat kva som må til, ho treng ei gruppe med dei beste av dei beste frå alle områder. 

  Debbie og hennar partner-in-crime Lou Miller (Cate Blanchett) går saman for å rekruttere ein gjeng med spesialistar: gullsmeden Amita (Mindy Kaling), gatenaskaren Constance (Awkwafina), familiekvinna Tammy (Sarah Paulson), hackeren Nine Ball (Rihanna) og motedesignaren Rose (Helena Bonham Carter). 

   

  Målet er diamantar til 150 millionar dollar som kjem til å henge rundt halsen på den verdensberømte skodespelarinna Daphne Kluger (Anne Hathaway), som vil vere midtpunktet på årets arrangement, the Met Gala.


  fr 22 jun
  sø 24 jun
  to 28 jun
  sø 01 jul
  kl. 20:30
  kl. 20:00
  kl. 19:00
  kl. 19:30
 • $planDetail.title

  Bien Maja - Honninglekene

  Bien Maja er tilbake på kinolerretet!

   

  Denne gongen klarer ho og bestevennen Willy å provosere sjølvaste keiserinne-bia! Som straff må Maja og gjengen hennar stille opp i Honningleikane. Og sjølv om Maja elskar å spele, går det litt over styr. Ho set heile bikuba si på spel, utan at ho heilt er klar over det. Vil ho og dei andre nybegynnarane på laget klare å vinne mot dei andre og erfarne og topptrente laga? 

   

  Bien Maja er ein av dei mest kjende barnebok-karakterane i Tyskland, og den fyrste boka kom ut allereie i 1912! I Noreg kjenner vi henne best gjennom Barne-TV og NRK Super. "Bien Maja og Honninglekene" er ein fargerik, morosam og spennande historie om vennskap.


  fr 29 jun
  sø 01 jul
  kl. 18:00
  kl. 17:30
 • $planDetail.title

  Love, Simon

  Alle fortener ei flott kjærleikshistorie!

   

  Men for Simon er det litt meir komplisert: ingen veit at han er homofil, og han har heller ingen aning om kven det er han har møtt og blitt forelska i på nettet - han veit berre at det er ein som går på skulen hans. Å finne ut av dette viser seg å vere både morosamt og skremande - samtidig som det vil forandre livet hans for alltid.

   

  "Love, Simon" er ei hjertevarm historie om å finne seg sjølv og å bli forelska.


  fr 29 jun
  kl. 20:00
 • $planDetail.title

  Skjelvet

  Norgespremiere på den nye norske storfilmen "Skjelvet" fredag 31. mai kl. 20:30! 


  fr 31 aug
  kl. 20:30