Christine Hope 8. november

Christine Hope: HOPE SKULDER KNE OG TŔ

Onsdag 8. november kl 19.00

"Vestlandets humordronning" er Christine Hope blitt kalla av publikum som har sett humorshowet “Hope • skulder • kne og tå”. Latteren har stått i taket i Bergen denne våren, frå dei 25.000 som har sett showet. Avisene har kvittert med terningkast 5 og strålande anmeldelsar.


Christine Hope er denne gong galare, artigare og meir bøyeleg enn nokon gong. Ho byr på flunkande nye figurar og parodiar, samt gjensyn med hennar mest kjende karakterar. Blant anna får du møte den seksuelt frustrerte ”Moren til Birgitte” og den verbale mitraljøsa – "Moren til Karoline Krüger" – dama som snakkar raskare enn sin eigen skugge. For ikkje å snakke om den treffande parodien på popkometen Aurora.

Er du klar for å møte kvinna som har glimt i auga, nase for komikk og smil om munnen? Er du klar for å le så tårene trillar? Bli med inn i Christine Hope si vidunderlege og vittige verd! Regien er ved Arvid Ones.  

 

www.christinehope.no

Showet varer i ca 1 t 20 min, ikkje pause. 

Billettpris 475 kr inkl. avg. 

 

Rullestol? Følgjekort? Kontakt post@operahuset.noEid bibliotek tlf 918 58 980 eller "billettluka" på kino eller kulturarrangement.

Ønskjer du å kjøpe eit større antal billettar samla, og få tilsendt faktura? Kontakt post@operahuset.no


DATO TID PRIS SAL SENSUR BILLETT
on 08 nov kl.19:00 475 Operasalen Kjp