Helt Super

Du treng ikkje å vere superhelt for å vere heilt super!

 

Hedvig har krympa pappa si superheltdrakt, og no kan han ikjke lenger vere byen sin Superløve. Typisk Hedvig, som er ganske så klønete og mest glad i å game. Men då pappa velgjer ut sterke og suverene fetter Adrian til å bli den nye superhelten, MÅ Hedvig berre ta opp kampen! Bli med på en kaotisk, actionfylt og humoristisk jakt på superløvetittelen!

 

"Helt super" er laga av Qvisten Animation, som har produsert, co-produsert og stått bak animasjonen i meir enn 20 prisbelønna spelefilmar, mellom annna Dyrene i Hakkebakkeskogen, Flåklypa-filmene og Kaptein Sabeltann og den magiske diamantQvisten Animation ble etablert i 1994 og er i dag Skandinavias største animasjonsstudio. 

 

 

 

Denne filmen er også ein del av HAUSTFERIEkino-programmet vårt! Følg Facebook-arrangementet vårt for oppdateringar og info om alt det kjekke som skjer i perioden 9. - 16. oktober! 

 

Lengde: 1t 16min 

Aldersgrense med begrunning: 6 år
Denne filmen inneholder enkelte dramatiske scener. Da disse er kortvarige og foregår i et tydelig animert univers, får filmen aldersgrense 6 år.
Premiere: 30.09.2022
Sjanger: Animasjon / Familiefilm / Superheltfilm
Nasjonalitet: Norge
Språk: norsk
Distributør: Nordisk Film Distribusjon