Bernhoft 5. mai

Bernhoft   

NY DATO: Konserten er flytta til onsdag 5. mai kl 18.00 og 20.30

Kjøpte billettar er flytta og gyldige på ny dato. Billettkjøparane har fått e-post med informasjon.

 

Malakoff og Operahuset Nordfjord har gått saman for å gje deg ei fantastisk konsertoppleving. 

 

"Jarle Bernhoft spelte på Malakoff 2014, og det er stor stas at vi ilag kan gje publikummet i Nordfjord denne konsertopplevinga", seier Malakoffsjef Arnt-Ivar Naustdal og operahusleiar Geir Holmen veldig nøgde.

 

Bernhoft. Jarle Bernhoft. Gudbenåda gitarist, låtskrivar, artist og usedvanlig likandes kar frå ein dal like nord for Oslo.
Ein stilig, nysgjerrig, smart og evig undrande kar med ein distinkt og tidlaus sound.
Kritikarrost prisvinnande publikumsfavoritt med ei samling krutsterke album og utselde turnear bak seg.

 

Våren 2021 legg han ut på soloturne i heile landet som strekker seg frå midten av februar og fram til påske. At han stoppar på Nordfjordeid for fyrste gong sidan han spelte på Malakoff 2014, er heilt nydeleg.

 

Det går rykte om at det er ny musikk på trappene, så det er berre å gle seg ekstra til at Bernhoft presenterer nye låtar og eldre godbitar for publikummet i Operahuset Nordfjord.

 

Korona-oppdatering 16. april, etter nye reglar og anbefalingar om arrangement:
• Arrangement og kino kan gjennomførast med publikum frå Stad kommune og nabokommunar med lite smitte.

• Inntil 100 publikummarar kan vere samla 

 

Dersom smittesituasjonen, reglar og anbefalingar endrar seg slik at det får konsekvensar for gjennomføringa av arrangementet, kontaktar vi billettkjøparane direkte via e-post. Har du spørsmål? Kontakt oss på post@operahuset.no.

 

Viktig billettinformasjon: Vi gjer alt vi kan for å sikre deg ei god og trygg kulturoppleving i samsvar med smittevernreglane. Personar frå same husstand kan sitje saman. Alle andre må kjøpe enkeltbillettar. Billettsystemet syter for at det står igjen nødvendig avstand mellom deg og neste billettkjøpar. Du må registrere namn og kontaktinfo når du kjøper billett. Kjøper du billett til andre/fleire, må du kunne oppgje deira namn og telefonnummer ved eventuell smittesporing. Viss du er sjuk, held du deg sjølvsagt heime.

 

Konserten varer i om lag 1 t 15 min, ikkje pause.

 

Billettpris 395 kr inkl avg

 

Rullestol? Kontakt post@operahuset.no.