Musica-la-land 28. og 29. mai

Eline Jacobsen Lillestøl presenterer: 

Musica-la-land

Laurdag 28. mai kl 18.00
Søndag 29. mai kl 14.00

Musikalkonserten handlar om teatergruppa "Musica-la-land" som akkurat er ferdig med si største forestilling så langt. No vil dei tenke endå større og startar jakta på ein ny produksjon. Dei må finne den perfekte musikalen og går gjennom ulike musikalar for å finne akkurat denne. Vi blir kjent med ungdommane i teatergruppa. Dei uttrykker seg gjennom musikken og synest det er ein trygg og fin plass der alle har til felles at dei elskar song og teater. Undervegs blir det drama, ikkje berre på scena, men også i kulissane for teatersjefen, ungdommane og kanskje til og med kostymedamene.

Eline Jacobsen Lillestøl er tilbake frå England med ein bachelorgrad innan musikkteater og gler seg over å kunne gje lokale talent ein sjanse til å vere med på ei oppsetjing med song, dans og skodespel. Ho har fått med seg ca. 80 personar frå heile Nordfjord på scena frå 6 år til i 30-årsalderen.

Kunstnarleg lag:
Produsent/regissør: Eline Jacobsen Lillestøl
Manus: Ingebjørg Flyum Bjørlo
Koreograf: Tuva Nyhammer-Taklo
Låtskrivarar: Sunniva Honningsvåg og Martha Standal Pavelich

Foto og plakat: Ulf Rugumayo Amundsen

 

Sal av kaker, saft og kaffi før framsyningane og i pausen. Nordfjordeid sanitetsforening står for kafeen, inntektene går til musikalen. 

 

Facebook-sida til Musica-la-land her

Musikalkonserten varer i omlag 2,5 time inkludert pause. 

Billettprisar inkl. avg:
Vaksne 350 kr
Ungdom 15-19 år / student 250 kr
Born til og med 14 år 150 kr

 

Følgjekort? Rullestol? Kontakt post@operahuset.no